COVID-19 Doc Check | Upload @ Home

Wilt u zorgeloos aan uw reis beginnen? Om er zeker van te zijn dat u het land mag betreden, kunnen we uw COVID-19 gerelateerde inreisdocumenten van tevoren controleren. Verzamel de documenten thuis en upload ze voordat uw reis begint, zodat u ze niet meer hoeft te laten controleren op de luchthaven.

Let op: deze service is alleen beschikbaar voor geselecteerde vluchten. Als uw vlucht in aanmerking komt voor deze service, ontvangt u een e-mail of SMS. U kunt ook klikken op de button ‘Upload uw documenten’ en checken of deze service wordt aangeboden op uw vlucht.

Zo werkt het

Als uw vlucht in aanmerking komt voor deze service, ontvangt u een e-mail of SMS. In deze uitnodiging vindt u een link naar de pagina waar u de documenten kunt uploaden. U kunt ook naar deze pagina gaan en checken of de service wordt aangeboden op uw vlucht. Selecteer uw bestemming en begin met het uploaden van de documenten.

1. Check welke documenten u nodig heeft

Bekijk hier welke COVID-19 gerelateerde documenten u nodig heeft voor uw bestemming.

2. Verzamel uw documenten

Verzamel uw COVID-19-gerelateerde toegangsdocumenten thuis in uw eigen tempo.

3. Upload ze naar KLM

Upload alle documenten in één keer om er zeker van te zijn dat u een positieve validatie krijgt van KLM. Houd rekening met de geldigheidsdatum van uw documenten.

4. Ontvang goedkeuring van KLM

U ontvangt een e-mail van KLM met feedback over de documenten.

5. Geniet van een soepel proces op de luchthaven

Zijn de documenten goedgekeurd? Fijn! De COVID-19-gerelateerde inreisdocumenten hoeven niet meer te worden gecontroleerd op de luchthaven van vertrek.

Meest gestelde vragen over Upload @ Home