Coronadocumenten controleren

Wilt u zorgeloos aan uw reis beginnen? Met onze Ready to Fly-service kunnen we uw corona-gerelateerde inreisdocumenten van tevoren controleren. Upload ze voordat uw reis begint, zodat u ze niet meer hoeft te laten controleren op de luchthaven.

Beschikbaarheid

Let op: deze service is alleen beschikbaar voor geselecteerde vluchten. U kunt via de onderstaande link checken of deze service wordt aangeboden op uw vlucht.

Hoe het werkt

Als uw vlucht in aanmerking komt voor onze Ready to Fly-service, ontvangt u een e-mail of SMS. In deze uitnodiging vindt u een link naar de pagina waar u de documenten kunt uploaden. U kunt ook via de lijst hieronder uw bestemming selecteren en beginnen met het uploaden van de documenten.

Check eerst welke corona-gerelateerde documenten u nodig heeft voor uw bestemming. Verzamel de vereiste documenten en upload ze in 1 keer om er zeker van te zijn dat KLM uw verzoek kan verwerken. Houd rekening met de geldigheidsdatum van uw documenten.

Na verwerking ontvangt u een e-mail van KLM met feedback op uw documenten. Krijgt u een positieve bevestiging? Geweldig! De inreisdocumenten hoeven niet meer gecontroleerd te worden op de luchthaven van vertrek.

KLM's COVID-19 Check

Selecteer uw bestemming

Benieuwd of u de Ready to Fly-service kunt gebruiken voor uw bestemming? Bekijk de onderstaande lijst en upload direct uw documenten.

Over Ready to Fly