Coronavirus: meestgestelde vragen

Sinds het uitbreken van het coronavirus (COVID-19) houden we de situatie nauwlettend in de gaten en doen we er alles aan om u te helpen met uw reisplannen. U vindt hier antwoorden op de meestgestelde vragen.

Laatst bijgewerkt: vrijdag 7 mei 2021, 12:30 uur (Amsterdamse tijd)

Top 5 meestgestelde vragen

Vind uw antwoord per onderwerp

Teruggave van de kosten en reisvouchers

Reisvouchers en teruggave van geld

Wilt u een teruggave van de kosten of een reisvoucher aanvragen vanwege het coronavirus, maar zoekt u eerst nog wat meer informatie? Bekijk dan de meestgestelde vragen over dit onderwerp.

Een reisvoucher inwisselen

Een reisvoucher gebruiken

Heeft u een reisvoucher ontvangen, maar weet u nog niet precies hoe het werkt? Bekijk dan de meestgestelde vragen over reisvouchers.

Omboeken en annulering

Omboeken en annuleren

Als u vanwege het coronavirus uw reisplannen moet wijzigen of zelfs moet annuleren, heeft u meerdere opties. Dit geldt ook als de luchtvaartmaatschappij uw reis heeft geannuleerd.

Updates over reisroutes

Updates over reisroutes

De bestemmingen waarop we vliegen zijn de laatste tijd nogal aan verandering onderhevig. Bekijk daarom de laatste updates over onze reisroutes en vluchten die worden uitgevoerd door partnerluchtvaartmaatschappijen.

Op het vliegveld en aan boord

Op het vliegveld en aan boord

Goed voorbereid op reis gaan is belangrijker dan ooit. Daarom willen we u graag goed begeleiden gedurende uw hele reis, zodat u vol vertrouwen met ons op pad kunt gaan.

At the airport and on board

COVID-19-testen

Lees meer over of u een negatieve COVID-19-test nodig heeft en waar u zich kunt laten testen.

Huisdieren en alleenreizende kinderen

Huisdieren en alleenreizende kinderen

Reist uw kind voor het eerst alleen? Of neemt u uw huisdier mee op reis? Dan vindt u de antwoorden op deze meestgestelde vragen misschien interessant.

Flying Blue

Flying Blue

Welke impact heeft de pandemie op uw deelnemersniveau en wat gebeurt er met de geboekte reward tickets? We verzamelden de meest belangrijke informatie.

Neem contact op

Neem contact op

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.