KIGALI

Rwanda
19°C Mei

Gorilla’s, krokodillen en diepe jungles

Rwanda is een paradijs voor natuurliefhebbers! Boek snel vliegtickets naar Kigali en maak een korte klim naar de top van Mount Kigali, ga op gorilla-safari of spot de Big Five in Akagera National Park. In Kigali kun je genieten van alles wat de Rwandese keuken te bieden heeft. Dit is namelijk de culinaire hotspot van Oost-Afrika!

Gorilla’s en krokodillen

Rwanda is een land vol adembenemende natuur. Ga op trektocht door het regenwoud van Nyungwe op zoek naar chimpansees of ontmoet gorilla’s in het Volcano National Park. Een safari door het Akagera National Park is ook fantastisch: hier vind je goudkleurige savannes, glooiende graslanden en zebra’s, nijlpaarden en krokodillen. Kigali ligt middenin Rwanda en is het ideale startpunt voor een fascinerende rondreis door Oost-Afrika. Laat je verrassen: boek snel een vliegticket naar Kigali!

Boek een vlucht naar Kigali

Culinaire hotspot

Heuvels, bloesembomen en een uitbundige sfeer: het levendige Kigali mag je zeker niet missen. Bezoek het multiculturele Moslimkwartier, waar nauwe straten uitnodigen tot heerlijk dwalen. Op de overdekte Kimironko-markt vind je de mooiste Afrikaanse stoffen en gevlochten manden. Voor houtsnijwerk, handgemaakte drums en keramiek beproef je je geluk in het Caplaki Craft Village. De hoofdstad van Rwanda is een smeltkroes van culturen en dat proef je. Zin in een Rwandese specialiteit? Brochette-frites, een vleesspies met Vlaamse frites, is niet te versmaden. In de charmante wijk Kimihurura geniet je van sushi en Italiaanse delicatessen.

Vliegtickets naar Kigali voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

mei
19°C
39%
jun.
20°C
7%
jul.
21°C
3%
aug.
22°C
13%
sep.
21°C
40%
okt.
21°C
58%
nov.
19°C
73%
dec.
20°C
55%
jan.
20°C
39%
feb.
21°C
50%
mrt.
20°C
55%
apr.
19°C
63%