Vanaf USD 735*
KLM Reisgids

Amsterdam

Netherlands
13°C Okt.

Trendy hoofdstad vol geschiedenis

Zin in een stedentrip vol geschiedenis en cultuur? Boek vliegtickets naar Amsterdam en bezoek het Anne Frank Huis, Van Gogh Museum of wandel door het Vondelpark. In contrast met de klassieke grachtengordel staat trendy Amsterdam-Noord aan de overkant van het IJ. Amsterdam heeft vele gezichten!

Culturele schatten

Wist je dat de grachtengordel op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat? Struin door de 9 straatjes of ontdek de hoofdstad vanaf het water op een rondvaartboot. Ook in de omgeving van Amsterdam valt veel te beleven zoals de Zaanse Schans en de Keukenhof. Hollandser bestaat niet! Amsterdam is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een langere vakantie in Europa. Laat je verrassen: boek snel een vliegticket naar Amsterdam!

Stad vol karakter

Iedere wijk in Amsterdam heeft zijn eigen karakter. De Jordaan en De Pijp staan bekend om hun gemoedelijke sfeer en klassieke bruine kroegen terwijl je in Amsterdam-Noord de dag kunt vullen met street art op de rauwe NDSM-werf of een bezoek aan het hypermoderne Eye Filmmuseum.

Vliegtickets naar Amsterdam voor een unieke stedentrip

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Bezienswaardigheden

Culinary
Family Fun
Citytrip
Romance
Shopping
Arts & Culture

Wanneer gaan

okt. bewolkt 13°C
23%
nov. bewolkt 9°C
23%
dec. bewolkt 6°C
32%
jan. bewolkt 4°C
29%
feb. bewolkt 5°C
29%
mrt. gedeeltelijk bewolkte hemel 7°C
23%
apr. gedeeltelijk bewolkte hemel 11°C
13%
mei gedeeltelijk bewolkte hemel 14°C
19%
jun. gedeeltelijk bewolkte hemel 18°C
17%
jul. gedeeltelijk bewolkte hemel 20°C
23%
aug. gedeeltelijk bewolkte hemel 20°C
23%
sep. gedeeltelijk bewolkte hemel 17°C
17%

Onze selectie voor u