Uniek feest in het mekka van de dancemuziek

Met meer dan 350 evenementen, 2.200 dj’s en meer dan 80 clubs en venues is het Amsterdam Dance Event (ADE) het grootste elektronische-dancefestival van de wereld. Het meest spraakmakende feest tijdens dit vijf dagen durende event in oktober is het Amsterdam Music Festival (AMF). In 2013 was de aftrap van de allereerste editie, en nog geen 2 jaar later is dit piepjonge festival uitgegroeid tot een begrip in de dancewereld.

Nachtleven & Uitgaan
Bezoekers van over de hele wereld op AMF

Bezoekers van over de hele wereld op AMF

Hoge verwachtingen

Het Amsterdam Music Festival gaat dit jaar ‘next level’ met een van de meest indrukwekkende line-ups van ADE. Dancepioniers als Tiësto, David Guetta, Hardwell, Martin Garrix en Armin van Buuren zorgen samen met 25.000 feestgangers van over de hele wereld dat het dak eraf gaat. De grootste dansvloer van ADE zal overvol zijn. Tijdens het evenement wordt ook de winnaar van de DJ Mag Top 100 van 2015 bekendgemaakt. De dj die zich de komende 12 maanden ‘Beste dj van de wereld’ mag noemen, komt traditiegetrouw ook draaien op het AMF.

Tiësto en Armin van Buuren

Tiësto en Armin van Buuren

Unieke gebeurtenis

Het AMF heeft dit jaar een zeer speciale gebeurtenis op de agenda staan. Armin van Buuren en Tiësto – beiden al meermalen door DJ Mag uitgeroepen tot beste dj – staan voor het eerst sinds jaren weer samen op een festival. Omdat beide dj’s maar weinig in Nederland te vinden zijn, was het voor de organisatie een hele uitdaging de twee helden te strikken voor het AMF. Maar het is gelukt. Alleen dit is al genoeg reden om het Amsterdam Music Festival te bezoeken.

Bekijk Reisgids

Gerelateerde artikelen

Voorgestelde bestemmingen

*De getoonde prijzen gelden voor één volwassene. Alle bedragen zijn in USD. Belastingen en toeslagen zijn inbegrepen. Er zijn geen boekingskosten, maar u betaalt eventueel een betalingstoeslag. De weergegeven prijzen kunnen wijzigen, afhankelijk van de beschikbaarheid van het tarief.