Amsterdam heeft eindelijk uitzicht

Amsterdam heeft er een topattractie bij. De A’DAM Toren in het hippe Amsterdam-Noord voorziet de stad eindelijk van een gedegen uitzichtplatform. Met een 360-uitzicht over de stad, een ‘Over the Edge’-schommel, een cocktailbar en een fantastisch restaurant is er reden te meer om de oversteek te maken vanaf het Centraal Station.

Nachtleven & Uitgaan
Quotes uit bekende songteksten

Quotes uit bekende songteksten

Zingen in de parkeergarage

Muziek is het centrale thema van de A’DAM Toren. En dat begint al in de parkeergarage,  waar quotes uit bekende songteksten de muren sieren. Aan de bezoeker de taak om te raden om welke liedjes het gaat. Elk bedrijf in de toren heeft een raakvlak met muziek. Zo heeft gitaarfabrikant Gibson hier een marketingvestiging en hebben ook ID&T en MassiveMusic in A’DAM hun thuis. Met de naam van de toren is ook gespeeld. Behalve dat A’DAM een veelgebruikte afkorting voor Amsterdam is, staan de letters ook voor Amsterdam Dance and Music.

De lift experience

De lift experience

De kroon op het werk: de Lookout

Een ongeëvenaard uitzicht op Amsterdam: vanaf het observatiedek kijkt u uit over de grachten, herenhuizen en havens van de hoofdstad. Een uitzicht dat zelfs menig Amsterdammer niet kent. In een vette ‘lift experience’ met ledlicht en geluidseffecten worden bezoekers in 25 seconden naar het platform gebracht. Het uitzicht vanaf het dak wordt verrijkt met interactieve zuilen die informatie geven over de cultuur en geschiedenis van Amsterdam. Wilt u even over het randje kijken? Stap dan in de gigantisch schommel ‘Over the Edge’. Dan is het uitzicht letterlijk adembenemend.

Genieten met een goed glas wijn

Genieten met een goed glas wijn

Eten met de stad als filmdecor

Op de 19de etage ligt het ronddraaiende restaurant Moon. De stad trekt tijdens het diner  als een film aan u voorbij. Een verdieping hoger bevindt zich de elegante panoramabar, die toepasselijk Ma’dam heet. En vanaf 10 uur ’s avonds verandert de hoogste bar van Amsterdam in de hoogste club van Amsterdam met lekkere beats en de beste dj’s. Zoekt u het liever  ‘underground’? In de kelder van A’DAM zit nachtclub Shelter gevestigd waar tot in de late uurtjes gedanst kan worden.

Overnachten kan ook in de A’DAM Toren

Overnachten kan ook in de A’DAM Toren

Slapen bij Sir Adam

Ook voor een overnachting hoeft u de toren niet te verlaten. Het luxueuze urban boutique hotel Sir Adam zorgt ervoor dat u na uw diner een lange nacht dansen heerlijk kunt uitrusten in stijlvolle kamers. In de lobby op de begane grond bevindt zich tevens The Butcher Social Club; een restaurant met een terras aan de rivier waar ook niet-hotelgasten 24/7 kunnen neerstrijken. Een uitnodigende ruimte voor zowel locals als reizigers.

Bekijk Reisgids

Gerelateerde artikelen

Voorgestelde bestemmingen

*De getoonde prijzen gelden voor één volwassene. Alle bedragen zijn in USD. Belastingen en toeslagen zijn inbegrepen. Er zijn geen boekingskosten, maar u betaalt eventueel een betalingstoeslag. De weergegeven prijzen kunnen wijzigen, afhankelijk van de beschikbaarheid van het tarief.