HAMBURG

Germany
13°C Mei

Winkelen tussen bijzondere architectuur

Ga je graag op pad met de hele familie? Boek vliegtickets naar Hamburg en beleef deze boeiende Duitse stad. Bekijk het Rathaus, bezoek de wereldberoemde haven en ga naar Miniatur Wunderland. Op de gezellige Gänsemarkt kun je kiezen uit tal van terrassen en restaurants. Een prima plek om te genieten van een bratwurst of een lekker biertje.

Een binnenstad vol winkels en water

In Hamburg kun je onder alle weersomstandigheden prima winkelen. Bij minder gunstig weer zijn de grote overdekte Europa Passage ideaal: 5 verdiepingen vol winkelplezier ! Op zonnige dagen zijn de Alsterarkaden een goede optie vanwege de ligging aan het water. Nog meer water vind je bij het Binnenalster: dit meer ligt middenin de stad en is een heerlijke plek voor een wandeling of om wat te drinken. Hamburg is de ideale bestemming voor een gevarieerde stedentrip of het startpunt voor een vakantie in Duitsland. Ontdek het zelf en boek snel een vliegticket naar Hamburg!

Boek een vlucht naar Hamburg

Vermaak voor jong en oud

Hamburg heeft bezienswaardigheden en attracties voor alle leeftijden. Ga met kinderen vooral naar Miniatur Wunderland: hier ligt de grootste modelspoorbaan ter wereld en zijn ook vliegvelden en snelwegen op schaal nagebouwd. Een leuke manier om Hamburg op een andere manier te verkennen, is een rondvaart. Stap aan boord en laat je meenemen door de oude stad en naar het historische en architectonisch zeer interessante Speicherstadt: een sfeervol gebied vol oude pakhuizen. Hier ontdek je de handelsgeschiedenis van deze belangrijke havenstad.

Vliegtickets naar Hamburg voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

mei
13°C
29%
jun.
16°C
27%
jul.
18°C
32%
aug.
18°C
32%
sep.
15°C
23%
okt.
11°C
26%
nov.
6°C
23%
dec.
3°C
32%
jan.
2°C
32%
feb.
2°C
29%
mrt.
5°C
23%
apr.
9°C
23%

Onze selectie voor u