BREMEN

Duitsland

Duitse wijn proeven aan de Weser

Op stedentrip naar een historische Hanzestad? Boek vliegtickets naar Bremen en bekijk het Haus der Bürgerschaft, de Unser Lieben Frauen-kerk en de prachtige bloemen in Botanika. In Überseestadt wandel je tussen oude pakhuizen en moderne gebouwen. Aan de promenade langs de Weser-rivier kun je een kop koffie drinken en je volgende route te plannen, want in deze stad is een hoop te zien!

Shoppen in de Schnoor

In de kronkelige steegjes van de Schnoor, de oudste wijk van de stad, kun je souvenirs scoren of een biertje drinken in een echte Duitse biergarten. De gezelligste restaurants vind je in de Böttcherstrasse. Bewonder hier meteen de 30 porseleinen klokken en de houtsnijwerken van de carillon. Bremen stikt ook van de leuke musea. Bekijk de mooiste schilderijen van vroeger in de Kunsthalle Bremen en moderne kunst in Weserburg. In het Übersee-Museum reis je in 80 minuten rond de wereld. Bremen is de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt van een langere vakantie in Duitsland. Laat je verrassen: boek snel een vliegticket naar Bremen!

Boek een vlucht naar Bremen

Beroemde beelden op Marktplatz

Marktplatz is het symbool van handelsstad Bremen. Bewonder vanaf hier de St. Petri Dom zu Bremen en het bekende beeld ‘Roland’, dat staat voor vrijheid en gerechtigheid. Een ander wereldberoemd beeld is de ‘Bremer straatmuzikanten’,  waarbij een ezel, hond, kat en haan op elkaar staan zoals in het sprookje van de gebroeders Grimm. De stemmen van de dieren komen op het plein uit de grond en voor de ezel is verderop zelfs een grafmonument gemaakt. Achter het beeld staat het mooie Rathaus. Duik hier de kelder in voor de beste Duitse wijnen. Proost!

Vliegtickets naar Bremen voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen