HANNOVER

Duitsland

Varen, feesten en museumhoppen in Hannover

Ontspannen in een mooie stad? Boek vliegtickets naar Hannover en bezoek de Staatsopera en het Sprengel Museum. Ook Museum August Kestner is een must-see voor liefhebbers van design. De romantische straatjes van het oude centrum nodigen uit tot heerlijk dwalen en in het hippe Linden vind je de leukste cafes en koffiezaakjes. Hannover verrast!

Uitzicht over tuinen, boetiekjes en kerken

De beelden, fontein en perfect bijgehouden hagen van de Herrenhäuser Gärten zijn de trots van Hannover. Bezoek hier ook de bijzondere Grotte von Niki de Saint Phalle die bekleed is met mozaïeken van kleurrijk glas en spiegeltjes. Voor een mooi uitzicht over de stad neem je de lift in het schitterende Rathaus. Maak ook een wandeling door de historische Altstadt, vol leuke boetiekjes, speciaalzaken en cafés. Hannover is de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt van een langere vakantie in Duitsland. Laat je verrassen: boek snel een vliegticket naar Hannover!

Boek een vlucht naar Hannover

Ontspannen aan het meer

In het hart van de stad ligt Maschsee, een meer waar je lekker omheen kunt wandelen. Of trek over het water met een zeilboot of een kano. Daarna strijk je neer op een terras voor een Duits biertje. In de zomer wordt er 3 weken lang het Maschseefest gevierd, dat in het teken staat van muziek en de lekkerste hapjes en drankjes. Andere leuke festivals in Hannover zijn het Internationaler Feuerwerkswettbewerb, een vuurwerkwedstrijd in combinatie met muziek en theater, en Fête de la Musique. Op deze laatste wordt in de hele stad muziek gemaakt op de langste dag van het jaar. Vergeet je eigen instrument niet mee te nemen, want wie meedoet wordt enthousiast ontvangen!

Vliegtickets naar Hannover voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen