DÜSSELDORF

Duitsland
19°C Jul.

Kunst en kerst aan de oevers van de Rijn

Op zoek naar een stad vol culturele hoogtepunten? Boek vliegtickets naar Düsseldorf en bezoek de ruïnes van Kaiserpfalz, de St. Lambertuskerk en de gebouwen rond Heinrich Heine Platz. Of geniet van een curryworst en een glas Altbar uit een van de vele huisbrouwerijen in de historische Altstadt. Düsseldorf is altijd genieten.

Kunst en kerstmarkt

Kunstliefhebbers gaan in Düsseldorf naar musea met de eenvoudige namen K20 en K21. Hier vind je werken van Picasso en Mondriaan, maar ook hedendaagse videokunst en fotografie. Shoppen doe je in Königsallee waar bekende modehuizen gevestigd zijn, maar ook in de Schadowstrasse. Düsseldorf staat ook bekend om zijn sfeervolle kerstmarkten. Met een beker glühwein in de hand kun je hier uren dwalen tussen de tientallen stalletjes vol kerstballen en ambachtelijke producten! Düsseldorf is de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt van een langere vakantie in Duitsland. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Düsseldorf!

Boek een vlucht naar Düsseldorf

Dineren met uitzicht

De ultieme plek om lekker te hangen, vooral als het zonnetje schijnt, is Hofgarten. Slenter langs de beelden in het park en rust uit op het gras bij de fontein. Ook op een terrasje aan de Rheinuferpromenade kom je helemaal tot rust. Loop ’s avonds naar de prachtig verlichte Rheinturm. Met de eveneens verlichte Rheinkniebrücke op links is het een sprookjesachtig tafereel. Voor een spectaculair uitzicht over de stad kun je bovenin de toren plaatsnemen op het draaiende plateau voor een romantisch diner!

Vliegtickets naar Düsseldorf voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

jul.
19°C
29%
aug.
19°C
29%
sep.
16°C
20%
okt.
12°C
29%
nov.
8°C
30%
dec.
4°C
39%
jan.
3°C
35%
feb.
4°C
32%
mrt.
7°C
26%
apr.
11°C
23%
mei
14°C
29%
jun.
18°C
27%