LYON

France

Steegjes, traboules en gastronomie

De machtige Rhône en Saône, mysterieuze traboules, larger-than-life muurschilderingen en een ongeëvenaarde cuisine. Boek vliegtickets naar Lyon en ontdek de geheimen en geneugten van deze Franse stad. Verken de wijk La Croix-Rousse of klim naar de Notre-Dame de Fourvière die boven de stad uittorent. Het uitzicht is adembenemend!

Ontdek de 'hoofdstad van de gastronomie'

Het meest sfeervolle deel van de stad is zonder twijfel Vieux-Lyon (oud Lyon). Dwaal er urenlang door authentieke steegjes en ga op zoek naar de verborgen traboules (overdekte doorsteken). Wie van lekker eten houdt, kan zich in Lyon tegoed doen aan de mooiste (streek)gerechten en beste wijnen. Ga eten in een klassieke bouchon of geef je ogen de kost in de 'Halles de Lyon Paul Bocuse', een enorme overdekte markt. De stad staat niet voor niets al eeuwenlang bekend als 'de hoofdstad van de gastronomie'. Lyon is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een langere vakantie in Frankrijk. Laat je verrassen: boek snel een vliegticket naar Lyon!

Boek een vlucht naar Lyon

Een stad tussen 2 rivieren

Lyon wordt aan 2 kanten omringd door rivieren: de Rhône en de Saône. De oevers zijn omgetoverd tot fantastische gebieden waar van alles te doen is. In het Parc des Berges du Rhône kun je wandelen en fietsen middenin de stad. Op zoek naar een leuke souvenir? Les Puces du Canal is de grootste antiekmarkt in de regio. Tussen de spullen van de 400 stalletjes zit vast iets van je gading.

Vliegtickets naar Lyon voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen