MARSEILLE

France

Franse parel met een ruw randje

Wil je Frankrijk eens op een andere manier leren kennen? Boek vliegtickets naar Marseille en dwaal door de pittoreske straten van de Oude Haven, bewonder de Notre Dame de la Garde en vaar naar Château d’If. Marseille heeft een uniek karakter: elegant en tegelijkertijd rauw, historisch maar ook modern. In de zomer zijn de stranden van de stad een heerlijke plek om even aan de drukte van de stad te ontsnappen.

Historische straten en fonkelnieuwe musea

Marseille is een stad vol geschiedenis. De Oude Haven was vroeger hét economische centrum en is al zo’n 2600 jaar oud. Het is het meest sfeervolle deel van de stad waar je gezellig kunt rondlopen of een terrasje kunt pakken. Ook leuk zijn de smalle straten van de historische wijk Le Panier. Liefhebbers van moderne architectuur kunnen in Marseille hun lol op: het CeReM en MuCEM geven de stad een nieuw gezicht. Beleef in deze 2 musea het leven in de Middellandse zeegebied in al haar facetten. Marseille is de ideale bestemming voor een stedentrip of het startpunt van een mooie rondreis door Frankrijk. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Marseille!

Boek een vlucht naar Marseille

De specialiteit van Marseille

De bouillabaisse van Marseille is zonder twijfel de beroemdste vissoep ter wereld en onlosmakelijk verbonden met deze havenstad. De smakelijke, rode soep is een echte traditie. Je kunt deze delicatesse in bijna elk restaurant eten, maar de beste plek is bij een van de restaurants rondom de Oude Haven. Bestel er een lekker glas wijn bij en smullen maar! Ook buiten Marseille is genoeg te doen: op een steenworp afstand liggen de geurende lavendelvelden en charmante dorpjes van de Provence.

Vliegtickets naar Marseille voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen