BERGEN

Norway
14°C Jul.

Toegangspoort tot de fjorden

Zin in een combinatie van stad en natuur? Boek vliegtickets naar Bergen en dwaal door het historische Bryggen of geniet van het uitzicht vanaf Mt. Fløyen. Bergen ligt middenin de prachtige Noorse natuur. Beklim bergen, ga diepzeevissen, vaar door fabuleuze fjorden of zeil langs de ruige Noorse kust. Bergen zit vol uitdagingen!

Verse vis proeven

Bergen is de tweede stad van Noorwegen. De stad is een aaneenschakeling van betoverend mooie steegjes en straatjes waar je uren doorheen kunt dwalen. Wandel over de bedrijvige vismarkt en koop er een broodje zalm. Verser dan dit krijg je het niet! Voor een mooi uitzicht over de schilderachtige stad neem je de Fløibanen naar 320 meter hoogte. Bergen is de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt van een langere vakantie in Noorwegen. Laat je verrassen: boek snel een vliegticket naar Bergen!

Boek een vlucht naar Bergen

Middeleeuwse schoonheid

Bergen is gelegen tussen het Hardangerfjord en het Sognefjord, tevens het langste en diepste fjord van Noorwegen. Een van de meest dramatische fjorden in de regio is het Naerøyfjord. Stap aan boord van een superstille, elektrische boot en geniet van het betoverende landschao. Zin in cultuur? Slenter dan over cultuurboulevaard Lille Lungegårdsvann. Hier vind je galeries en musea met zowel prachtige klassieke als hedendaagse kunst. Of dwaal door de smalle, chaotische straatjes en steegjes van Bryggen. Tussen deze houten handelshuisjes, kriskras door elkaar gebouwd, waan je je in de middeleeuwen.

Vliegtickets naar Bergen voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

jul.
14°C
42%
aug.
15°C
45%
sep.
12°C
47%
okt.
9°C
48%
nov.
5°C
47%
dec.
3°C
58%
jan.
1°C
48%
feb.
1°C
50%
mrt.
3°C
42%
apr.
6°C
33%
mei
9°C
32%
jun.
12°C
30%