KRISTIANSAND

Norway

Verse zalm en zomerconcerten

Een gezellige stedentrip? Boek vliegtickets naar Kristiansand en bezoek het miniatuurstadje in het Vest-Agder Museum en bekijk de enorme verzameling cactussen in Agder Natuurmuseum en Botanische Tuin. Of duik de zee in bij stadsstrand Bystranda, waar ook het Palmesus Beach Festival wordt gehouden. Kristiansand is een heerlijke bestemming!

Stoomtrein en stadsstrand

Kristiansand is net als de rest van Noorwegen buitengewoon kindvriendelijk. Neem je kinderen mee naar het Kanonmuseum van Kristiansand waar een van de grootste kanonnen tentoongesteld staat. Ook leuk: een ritje met een stoomtrein over de Setesdalsbanen, een oude spoorlijn. In de zomer kun je met een boot naar het eilandje Bragdøya varen om daar heerlijk te ontspannen op de strandjes. Kristiansand is de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt van een langere vakantie in Noorwegen. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Kristiansand!

Boek een vlucht naar Kristiansand

Wandelen door de oude stad

Posebyen is het oudste en meest karakteristieke gedeelte van de stad. Wandel er langs gezellige witte rijtjeshuizen die vroeger voor de arbeiders bestemd waren. Liever even de stad uit? Sla dan een balletje op de prachtige golfbaan. Of stap op een bootje om je eigen zalm te vangen. Terug op de wal kun je bij de visserijhaven blijven hangen, want door de gezellige grachten en restaurants is dit een van de populairste plekken in de stad om te ontspannen. Zomers is het Ravnedalen Valley Nature Park het podium voor sfeervolle zomerconcerten.

Vliegtickets naar Kristiansand voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen