Is er leven na Sensation? Party on!

De 15de editie van Sensation gaat niet internationaal op tournee, maar is alleen te beleven in Amsterdam. Want, zo zegt organisator Duncan Stutterheim: “Dit is een mijlpaal die een exclusieve show verdient.” Er worden meer buitenlandse bezoekers dan ooit verwacht; afkomstig uit 75 landen. Die bezoekers vliegen veelal niet meteen de volgende dag terug, maar duiken het beroemde Amsterdamse nachtleven in.

Nachtleven & Uitgaan
10 Jaar Studio 80

10 Jaar Studio 80

10 Jaar Studio 80

Van het ene jubileum naar het andere: Studio 80 bestaat 10 jaar en viert dat 10 dagen lang. Zo ook op zondag 5 juli. De club van ID&T-oprichter Duncan Stutterheim aan het Rembrandtplein werd in de zomer van 2005 geopend als platform voor opkomende house- en techno-dj’s. Zij draaien inmiddels veelal in veel grotere zalen, maar dragen ‘de 80’ nog steeds een warm hart toe. Het 10-jarig bestaan wordt gevierd met clubavonden, concerten, workshops en radio-uitzendingen; het programma is te vinden op de website van Studio 80.

Lost In A Moment: party op Pampus

Lost In A Moment: party op Pampus

Lost In A Moment op Pampus

Geen slaap nodig? Pak de boot naar Pampus. Het 120 jaar oude forteiland, onderdeel van de Stelling van Amsterdam, transformeert deze zomer tot party-eiland. Op zondag 5 juli strijkt hier Lost In A Moment neer, een dagfestival van het Berlijnse platenlabel Innervisions. Na een museum in Rio de Janeiro, een historisch park in Napels en een kasteel in Barcelona wordt er op Pampus gedanst op de klanken van house-dj Dixon, deephouse-duo Âme en anderen. U geniet hier van geweldige muziek en een dito uitzicht op het IJmeer.

Zondag in Club Air: Ketchup

Zondag in Club Air: Ketchup

Ketchup in Club AIR

Op de heilige grond van de legendarische club iT staat sinds 2010 Club Air. De grootste discotheek van Amsterdam werd meermaals verkozen tot een van de beste clubs van Europa en het geluidssysteem tot het beste ter wereld. De programmering is eclectisch, met avonden als Don’t Wait For The Weekend (disco en pop), Girls Love DJs (house en electro) en op zondag Ketchup (hiphop en R&B). Club AIR biedt plaats aan 1.300 bezoekers, maar het interieur van designer Marcel Wanders laat zich makkelijk aanpassen aan kleinere aantallen.

Bekijk Reisgids

Gerelateerde artikelen

Voorgestelde bestemmingen

*De getoonde prijzen gelden voor één volwassene. Alle bedragen zijn in USD. Belastingen en toeslagen zijn inbegrepen. Er zijn geen boekingskosten, maar u betaalt eventueel een betalingstoeslag. De weergegeven prijzen kunnen wijzigen, afhankelijk van de beschikbaarheid van het tarief.