KILIMANJARO

Tanzania
19°C Jun.

Een onvergetelijke klimtocht naar Uhuru Peak

Zin in een avontuur op grote hoogte? Boek vliegtickets naar Kilimanjaro en laat je overweldigen door een landschap van tropische bossen, vulkanen en gletsjers. Ga de uitdaging aan en beklim deze Afrikaanse reus tot aan besneeuwde top van Uhuru Peak. Het uitzicht over het Kilimanjaro National Park is a-dem-be-ne-mend!

Een uitdaging voor avonturiers

Wist je dat Mount Kilimanjaro de hoogste berg van Afrika (5892 meter) en de hoogste vrijstaande berg ter wereld is? Deze gigant ligt in het Kilimanjaro National Park in Tanzania en is zelfs te zien vanuit Nairobi in Kenia. De berg is een onweerstaanbare uitdaging voor klimmers. Trek je wandelschoenen maar vast aan, want elke geoefende en gezonde wandelaar kan de top halen. Met wat geluk zie je bijzondere dieren zoals elanden, buffels en apen. Vooral de franjeaap en de blauwe meerkat laten zich graag zien. Kilimanjaro is het ideale startpunt van een avontuurlijke safari of fascinerende rondreis door Oost-Afrika. Ervaar het zelf: boek snel vliegtickets naar Kilimanjaro!

Boek een vlucht naar Kilimanjaro

Meren en kraters in Arusha NP

In de buurt van Kilimanjaro National Park ligt nog een natuurpark: Arusha National Park. Hier kun je wandelen langs meren en eindeloos diepe vulkaankraters. Of ga op jeepsafari en kom oog in oog te staan met buffels, apen en giraffen. Uniek in Tanzania is ook de mogelijkheid om op kanosafari te gaan: al peddelend kun je het landschap en aanwezige wildlife op een hele bijzondere manier in je opnemen.

Vliegtickets naar Kilimanjaro voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

jun.
19°C
3%
jul.
19°C
3%
aug.
20°C
3%
sep.
22°C
3%
okt.
23°C
6%
nov.
23°C
23%
dec.
23°C
23%
jan.
24°C
19%
feb.
24°C
21%
mrt.
24°C
26%
apr.
22°C
40%
mei
20°C
16%