SINGAPORE

Singapore

Koloniale panden en hypermoderne wolkenkrabbers

Hou je van winkelen, luxe en heerlijk eten? Boek vliegtickets naar Singapore en sta versteld van de talloze attracties die Singapore te bieden heeft. Verken het levendige Chinatown en de straten van het oude Geylang. ’s Avonds kun je je vergapen aan de futuristische bomen vol lichtjes in de Gardens by the Bay.

Groen, water en winkels

Orchard Road is ‘the place to be’ als je van winkelen houdt. Wandel door grote shopping malls en vergaap je aan dure designertassen en de laatste mode. Even ontsnappen aan de drukke stad? Ga op onderzoek uit in de Botanic Gardens: een ware oase. Hier vind je onder andere een meer, een stuk jungle met honderden bijzondere planten en een orchideeëntuin. Of maak een rondvaart over de Singapore-rivier: vanaf het water heb je een geweldig uitzicht op de indrukwekkende skyline. Singapore is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een langere vakantie in buurland Maleisië. Laat je verrassen: boek snel een vliegticket naar Singapore!

Boek een vlucht naar Singapore

Indische kruiden en Britse architectuur

In groot contrast met de ultramoderne hoogbouw staat het oude koloniale centrum van Singapore vol historische Britse architectuur. Ook de kleurrijke wijk Little India is een bezoek zeker waard: hier waan je je heel even in India. Heb je trek in iets lekkers? De inwoners van Singapore houden van eten. Ontdek heerlijke Indonesische, Thaise en Vietnamese gerechten in één van de talloze restaurants en straatstalletjes. Ook populair zijn de hawker centers, oftewel eetmarkten. Een keuze maken wordt nog lastig!

Vliegtickets naar Singapore voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen