GENÈVE

Switzerland
19°C Jul.

Genève, méér dan het meer alleen

Tussen de Alpen en aan het Meer van Genève ligt een geweldige stad. Boek vliegtickets naar Genève en ontdek de mogelijkheden van deze vriendelijke stad middenin de natuur. Genève is een prachtige uitvalsbasis voor een stedentrip in combinatie met outdooractiviteiten. Wandelen, mountainbiken en 's winters skiën: het is allemaal mogelijk. De Zwitserse kaasfondue smaakt daarna alleen maar lekkerder.

Kleurrijke vlooienmarkten en pittoreske straatjes

De meeste winkels in Genève liggen aan de chique Rue de Rhône en Rue de la Confédération. In het oude stadscentrum kun je ronddolen in antiekwinkels en je hart ophalen in de authentieke bistro's en kunstgaleries. De populaire wijken Grottes Saint-Gervais en Pâquis Sécheron zijn zeker een bezoek waard. Net als de kleurrijke vlooienmarkt, die op woensdag en zaterdag op het Plaine de Plainpalais gehouden wordt. Genève is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een langere vakantie in Zwitserland. Laat je verrassen: boek snel een vliegticket naar Genève!

Boek een vlucht naar Genève

Natuur en cultuur

In de Jardin Anglais, ofwel de Engelse tuin, is het heerlijk wandelen. Volgens de inwoners is dit het meest levendige park van de stad. Bent u in de zomer in Genève en is het warm? In de baden van de Bains des Pâquis heerlijk zwemmen. Voor wat meer cultuur bezoek je de Cathédrale Saint-Pierre of het sprookjesachtige Château de Chillon dat net buiten de stad ligt. En wist je dat Genève ook meer dan 30 musea telt?

Vliegtickets naar Genève voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Categorieën

WintersportNatureNachtleven & UitgaanWinkelen
De Rochers de Naye-piek in de Zwitserse Alpen
Varen over het Meer van Genève
Het pittoreske centrum

Weertrends

jul.
19°C
35%
aug.
19°C
32%
sep.
15°C
27%
okt.
11°C
29%
nov.
6°C
37%
dec.
2°C
39%
jan.
1°C
35%
feb.
2°C
32%
mrt.
5°C
29%
apr.
9°C
30%
mei
13°C
42%
jun.
17°C
43%