AUSTIN

United States Of America
20°C Apr.

Austin: een beetje vreemd, maar wel lekker

Hou je van net een tikkeltje anders? Dan is Austin de stad voor jou ! Boek vliegtickets naar Austin en geniet van muziek in de ‘Live Music Capital of the World’. Daarnaast is de Texaanse hoofdstad vergeven van obscure plekjes vol vreemde objecten zoals de Cathedral of Junk. Boek vliegtickets naar Austin en ontdek zelf waarom ’Keep Austin weird!’ de lokale lijfspreuk is.

Een vreemde eend in de bijt

Austin wordt gezien als de raarste stad van de staat Texas en dat is iets waar de inwoners bijzonder trots op zijn! Zo is er de Cathedral of Junk, gebouwd van zestig ton rommel. Of het Museum of Natural & Artificial Ephemerata waar je kunt ruiken aan Marilyn Monroe’s laatste sigarettenpeuk. Honger gekregen? Overal in de stad vind je fantastische food trucks. Austin is een ideale bestemming voor een stedentrip of het startpunt van een langere vakantie in de Verenigde Staten. Boek snel een vliegticket naar Austin!

Boek een vlucht naar Austin

Muzikale hoogstandjes

Austin staat bekend als de livemuziekhoofdstad van de wereld. Voor rock-, blues- en countrymuziek ga je naar de Continental Club gaan, het oudste muziekpodium van de stad. Ook Pete’s Dueling Piano Bar is een bezoekje waard. De coolste jazzclub van de stad is de Elephant Room, hier wordt iedere avond live gespeeld.

Vliegtickets naar Austin voor een unieke stedentrip

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

apr.
20°C
23%
mei
24°C
32%
jun.
28°C
23%
jul.
30°C
19%
aug.
30°C
16%
sep.
27°C
27%
okt.
22°C
19%
nov.
16°C
17%
dec.
12°C
13%
jan.
11°C
13%
feb.
12°C
21%
mrt.
17°C
16%