SEATTLE

United States Of America
16°C Sep.

Word verliefd op de spirit van Seattle

Hou je van de stad en van natuur? Boek vliegtickets naar Seattle en ontdek de stad van Boeing en Microsoft. Bekijk de visvangst in de Pike Place Market of ga omhoog in de Space Needle die de skyline domineert met op de achtergrond de indrukwekkende Mount Rainier. Seattle is één van de mooist gelegen steden van Amerika.

Ruige stranden en koele regenwouden

Adembenemende natuur is de sterkste troef van Seattle. De stad is omringd door water en bergen. Ga wandelen in een van de vele parken of huur een boot op Lake Union of Puget Sound. Het nabijgelegen Olympic National Park heeft een ongekende variatie aan landschap: regenwouden, bergen en een ruige kuststrook zijn hier verenigd in één park. ’s Winters bieden de bergen rondom Seattle fantastische ski- en snowboardmogelijkheden. Seattle is de ideale bestemming voor een stedentrip of het startpunt van een rondreis door de Verenigde Staten. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Seattle!

Boek een vlucht naar Seattle

Spectaculaire architectuur

Liefhebbers van moderne architectuur kunnen hun hart ophalen in Seattle. Bezoek vooral de Seattle Central Library. Deze is ontworpen door de Nederlandse architect Rem Koolhaas en is geheel van glas gemaakt met een fantastische lichtinval. Ook de Smith Tower is interessant, dit was in 1914 Seattle’s eerste wolkenkrabber. Voor een mooi uitzicht over de stad moet je op Queen Ann Hill zijn. Scoor een pizza en kijk vanaf een bankje in Kerry Park hoe de zon langzaam wegzakt en de stad goud laat kleuren.

Vliegtickets naar Seattle voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

sep. zonnig 16°C
23%
okt. gedeeltelijk bewolkte hemel 11°C
35%
nov. extreme regenval 7°C
50%
dec. hier en daar regen 4°C
42%
jan. hier en daar regen 5°C
42%
feb. hier en daar regen 4°C
41%
mrt. hier en daar regen 6°C
42%
apr. hier en daar regen 9°C
37%
mei gedeeltelijk bewolkte hemel 13°C
26%
jun. gedeeltelijk bewolkte hemel 16°C
20%
jul. zonnig 19°C
6%
aug. zonnig 20°C
10%