GUAYAQUIL

Ecuador
24°C Jul.

Parel van de Pacific

Benieuwd naar de grootste stad van Ecuador? Boek vliegtickets naar Guayaquil en wandel langs het water over de vernieuwde Malecón 2000 boulevard. Of beklim de Cerro Santa Ana voor een prachtig uitzicht over de stad. Natuurlijk is Guayaquil ook hét startpunt voor een reis naar de Galápagoseilanden!

Leguanen rond de kathedraal

Het oudste en gezelligste gedeelte van Guayaquil is Las Peñas. Een populaire wijk vol karakteristieke gekleurde huizen, restaurants, winkels en cafés. Een fascinerende plek om te bezoeken is de begraafplaats van Guayaquil, met zijn indrukwekkende tombes en mausoleums. Bewonder ook de gouden altaars van de kerken La Merced en San Francisco. Leuk is ook Parque Seminario waar gigantische tamme leguanen rondlopen. Dus schrik niet! Guayaquil is de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt van een langere vakantie in Ecuador. Ontdek het zelf: boek snel een vliegticket naar Guayaquil!

Boek een vlucht naar Guayaquil

Ontzagwekkende natuur

Voor veel reizigers is Guayaquil het startpunt voor een reis naar de Galápagoseilanden. Deze eilandengroep bestaat uit 19 grote vulkaaneilanden omringd door 40 kleinere eilanden. Bewonder hier pinguins, flamingo’s en zeldzame leguanen. Ook duiken is hier een onvergetelijke ervaring. Blijf je liever dichterbij de stad? Trek dan naar Isla Santay, een groen eiland midden in de rivier net buiten Guayaquil. Hier leven krokodillen, wasberen en meer dan 85 soorten vogels.

Vliegtickets naar Guayaquil voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

jul.
24°C
23%
aug.
24°C
16%
sep.
25°C
23%
okt.
25°C
19%
nov.
25°C
10%
dec.
26°C
26%
jan.
26°C
55%
feb.
26°C
79%
mrt.
26°C
71%
apr.
26°C
70%
mei
25°C
52%
jun.
25°C
27%