Vastzetten ticketprijs

Neem de tijd voordat u beslist! Met onze Time to Think-service kunt u een optie nemen op uw geselecteerde vlucht.

Time to Think-service

Tijdens online boeken kunt u maximaal 3 dagen een optie nemen op uw gekozen vlucht. U ziet de exacte duur van uw Time to Think-periode wanneer u de optie neemt. Dit hangt af van uw moment van boeken, uw bestemming en de tariefvoorwaarden van uw geselecteerde vlucht. Houd er rekening mee dat het bedrag dat u betaalt voor de optie niet restitueerbaar is.

Hoe het werkt

Tijdens uw Time to Think-periode wordt uw favoriete stoel op de vlucht voor u gereserveerd tegen een vaste prijs en vaste tariefvoorwaarden. Voordat de optie afloopt, ontvangt u een herinnering via het door u opgegeven e-mailadres. Om de boeking te bevestigen, klikt u simpelweg op de link in de e-mail en betaalt u uw ticket. Als de bedenktijd verloopt, wordt de reservering automatisch geannuleerd.

Kosten

Om een optie te nemen, betaalt u een bepaald bedrag per ticket. Dit bedrag is afhankelijk van het aantal dagen tussen het aanschaffen van de optie en het vertrek van uw vlucht en van de bestemming. Een optie is strikt persoonlijk en dus niet overdraagbaar. Terugbetaling is niet mogelijk, zelfs als u besluit het ticket niet te boeken.