TOKIO

Japan
26°C Jul.

Sumo en sushi in Tokio

Zin in een stedentrip vol verrassingen? Boek vliegtickets naar Tokio en ontdek deze dynamische stad vol contrasten! Hier staan tempels, oude straatlantarens direct naast moderne hoogbouw en knipperende neonreclame. Op de drukke Shibuya-kruising komt je ogen tekort. Natuurlijk mogen ook de pretparken Disneyland en DisneySea niet op je lijstje ontbreken.

Vismarkten en theehuizen

Vroege vogels beginnen hun dag met een bezoek aan de Toyosu-vismarkt. Hier worden ’s morgens gigantische versgevangen tonijnen verhandeld. Makizushi en narezushi gaan hier ook gewoon om 7 uur ’s morgens over de toonbank! Ga hierna door naar de prachtige Shinjuku Gyoen National Garden met diverse thematuinen waaronder een traditionele Japanse met theehuis. Tokyo is de ideale bestemming voor een stedentrip of het startpunt van een mooie rondreis door Japan. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Tokio!

Boek een vlucht naar Tokio

Karaoke en ander entertainment

Winkels, restaurants, entertainment en een geweldig uitzicht. Jes vindt het allemaal in het Roppongi Hills Complex, een stad in een stad. Voor een avond typisch Japanse karaoke moet je in het Shinjuku-district zijn. Even aan de hektiek van de stad ontsnappen? Maak dan een dagtocht naar de imposante Fuji-berg net buiten Tokio. Deze heilige berg is niet voor niets het symbool van Japan!

Vliegtickets naar Tokio voor een unieke stedentrip

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

jul.
26°C
32%
aug.
28°C
26%
sep.
24°C
30%
okt.
19°C
29%
nov.
14°C
20%
dec.
8°C
13%
jan.
6°C
13%
feb.
7°C
18%
mrt.
10°C
23%
apr.
14°C
27%
mei
19°C
26%
jun.
22°C
30%