MANILLA

Philippines

Duiken en dansen op de Filippijnen

Duizenden eilanden met stille bountystranden, azuurblauw water en wuivende palmbomen: welkom op de Filipijnen! Boek vliegtickets naar Manilla en ontdek dit land en haar vriendelijke bevolking. Ga snorkelen, duiken of maak een wandeling door jungles vol wildlife. De Filipijnen zijn een waar paradijs!

Bezoek de oudste wijk van Manilla

Intramuros is de oudste wijk van Manilla met overblijfselen uit de Spaanse tijd, zoals het Palacio del Gobernador, de Kathedraal van Manilla en Fort Santiago. Het fraaiste park van Manilla is het Rizal Park. Voeg je bij de honderden Filipino’s die hier hun vrije tijd doorbrengen met dansen, zingen en relaxen. Het park heeft geweldige open pleinen, wandelpaden en een vlinder- en orchideeëntuin. Manilla is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een langere vakantie op de Filipijnen. Laat je verrassen: boek snel een vliegticket naar Manilla!

Boek een vlucht naar Manilla

Serene rust en kleurrijk koraal

De drukte van Manilla staat in enorm contrast met de serene rust op de ontelbare eilanden eromheen. Vanuit de stad ben je met een boot binnen mum van tijd op de prachtige witte zandstranden. Vaar over het Kayangan-meer of neem een kijkje in de adembenemende onderwaterwereld van de Filipijnen. Apo Reef National Park en Tubbataha Reef zijn populaire duikspots. De honderden gekleurde vissen en het fabuleuze koraal zijn echt een traktatie voor het oog.

Vliegtickets naar Manilla voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen