LINKÖPING

Sweden
18°C Jul.

Ontdek de onbekende kant van Zweden

Maak kennis met zuiden van Zweden! Boek vliegtickets naar Linköping en bezoek het Zweeds luchtmachtmuseum en het Ekenäs Slott. Bewonder de prachtige kathedraal en ontdek de Konsthallen Passagen: een walhalla voor kunstliefhebbers. Ben je een natuurliefhebber? Verlaat de stad en geniet binnen enkele minuten van een uitgestrekt landschap vol meren, bossen en fantastische wandelroutes.

Kunst, cultuur en gastronomie

Het meest in het oog springende gebouw van Linköping is de 109 meter hoge domkerk. De bouw van deze gotische kerk begon al in de 12e eeuw. Dwaal in het openluchtmuseum Gamla Linköping door historische straten en ervaar de sfeer van de vroege 19e eeuw. Er is zelfs een oude chocoladefabriek waar je chocolade kunt proeven en kopen! Liefhebbers van vliegtuigen gaan naar het Swedish Air Force Museum waar tientallen toestellen staan uitgestald. Linköping is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een lange vakantie in Zweden. Laat je verrassen: boek snel een vliegticket naar Linköping!

Boek een vlucht naar Linkoping

Van architectuur tot sport en ontspanning

Hou je meer van hedendaagse architectuur? Linköping heeft een aantal zeer moderne gebouwen. Zo is er de nieuwe bibliotheek, het Mjärdevi Center en het Cloetta Center. Deze laatste is een eigentijdse arena voor sportwedstrijden en concerten en is beslist de moeite waard voor een bezoekje. Even heerlijk ontspannen? Ga dan naar Trädgårdsföreningen, het stadspark in Engelse stijl dat in 1859 werd aangelegd. Het park is een verzameling van oude bomen, beken en vijvers en heeft een mooie vlindertuin. Vanaf de uitkijktoren heb je een leuk uitzicht!

Vliegtickets naar Linköping voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

jul.
18°C
29%
aug.
17°C
35%
sep.
13°C
23%
okt.
8°C
19%
nov.
4°C
23%
dec.
0°C
29%
jan.
-2°C
26%
feb.
-1°C
29%
mrt.
2°C
16%
apr.
6°C
17%
mei
11°C
26%
jun.
16°C
30%