Reizen in Economy Class 

Neem plaats en geniet van de snacks en drankjes die bij uw ticket zijn inbegrepen. Laad uw telefoon op, maak verbinding met WiFi, of kijk een van de vele films; wij zorgen voor de rest.

Vergelijk KLM’s reisklassen

Reist u intercontinentaal en weet u nog niet zeker welke reisklasse u wilt boeken? Om u te helpen kiezen, hebben we de voordelen van onze Economy Class, Premium Comfort Class en Business Class vergeleken.

Even ontspannen…

Al onze stoelen zijn ergonomisch ontworpen. Heeft u iets meer ruimte nodig? Ga voor een stoel met meer comfort of extra beenruimte. 

 Bekijk stoelopties

Uw telefoon opladen

Raakt uw batterij vaak leeg tijdens lange vluchten? Dan hebben we goed nieuws; op de meeste intercontinentale vluchten is er een USB-A-aansluiting.

Tijd voor een snack

Afhankelijk van uw vluchtduur, krijgt u een snack, sandwich of warme maaltijd geserveerd. We veranderen het smakelijke aanbod regelmatig.

Kom meer te weten

Zin in een kopje koffie, of toch thee?

Een verfrissend drankje

Kom tot rust met een vruchtensapje, frisdrank, bier of wijn. Liever een warme drank? We bieden ook koffie en thee aan op onze vluchten.

Blijf op de hoogte

Steeds meer van onze vluchten hebben WiFi aan boord. Ziet u een WiFi-sticker? Dan kunt u vrienden en familie gratis een berichtje sturen!

Bekijk WiFi-opties

Kijk een film

Zit u op een intercontinentale vlucht? Bekijk populaire films en tv-series op het entertainmentsysteem aan boord.

Kijk wat er draait

Vergeet uw koptelefoon niet

Voor een optimale entertainmentervaring raden we aan bedrade koptelefoons (zonder Bluetooth) mee te nemen. Als u liever uw eigen Bluetooth-koptelefoon gebruikt, vergeet dan niet uw Bluetooth-adapter.