RENNES

France

Rennes: historisch en charmant

Het noorden van Frankrijk ontdekken? Boek vliegtickets naar Rennes en ga picknicken in Parc du Thabor, verken het kleurrijke, historische centrum en strijk neer op een van de vele terrassen. Of proef dé lokale snack: de Galette-Saucisse op de levendige Marché des Lices. De hoofdstad van Bretagne zal je niet teleurstellen!

Vakwerkhuizen en kathedralen

Het oude centrum van Rennes staat vol met oude vakwerkhuizen. Wandel door Rue du Chapitre en Rue Saint-Saveur om ze te bewonderen. Bezoek zeker ook de Cathédrale Saint-Pierre de Rennes, het interieur heeft fantastische glas-in-loodramen en een prachtig gedecoreerd gewelf. Ga je graag naar een museum? Les Champs Libres is hét culturele centrum van Rennes. Hier vind je het Musée de Bretagne, het Science Center met het Planetarium en een 6 verdiepingen tellende bibliotheek. Rennes is de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt van een langere vakantie in Frankrijk. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Rennes!

Boek een vlucht naar Rennes

Mythisch en sprookjesachtig

Op ongeveer een uur rijden vanaf Rennes ligt een van Frankrijks meest bijzondere trekpleisters: de Mont-Saint-Michel. Door de spectaculaire ligging op een rotsachtig eiland wordt dit stadje ook wel het Wonder van het Westen genoemd. Vroeger was het te voet alleen bij laag water bereikbaar. Nu ligt er een weg, maar het springtij twee keer per dag is nog steeds een spektakel. Liever de natuur in? In het mythische Forêt de Brocéliande ten westen van Rennes kun je dwalen over eindeloze paden. Dit bos is de bakermat van vele legendes en in het bijzonder die van Koning Arthur en de Ridders van de Ronde Tafel. Een waar sprookjesbos!

Vliegtickets naar Rennes voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen