STUTTGART

Duitsland

Pittoreske kastelen en gezellige biertuinen

Op zoek naar een gevarieerde stedentrip? Boek vliegtickets naar Stuttgart en ga winkelen in de Königstrasse of bezoek de Wilhelma Zoologisch-Botanischer Garten. Ook de natuur om Stuttgart heen maakt de stad aantrekkelijk. Fiets langs de wijngaarden voor een proeverij in een van de wijnboerderijen of verken het magische Zwarte Woud.

Uitkijken over het autowalhalla

Autohelden Carl Benz, Gottlieb Daimler en Ferdinand Porsche: allemaal komen ze uit Stuttgart. De stad is dan ook niet zomaar het walhalla voor autoliefhebbers. Bewonder historische auto’s in het Mercedes-Benz Museum en aanschouw de hipste sportwagens in het futuristische Porsche Museum. Een echte blikvanger in Stuttgart is de 217 meter hoge televisietoren. Vanaf hier tuur je niet alleen over de stad, maar ook over de Schwäbische Alb en het Zwarte Woud. Stuttgart is de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt van een langere vakantie in Duitsland. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Stuttgart!

Boek een vlucht naar Stuttgart

Picknicken tussen kastelen

Met mooi weer kun je picknicken op het bekende plein Schillerplatz of in het Schlossplatz-park. Geniet van een pretzel terwijl je uitkijkt op de Stiftskirche, Fruchtkasten en het Schillermonument. Of bewonder de kastelen Altes Schloss en Neues Schloss. In het Kunst Museum Stuttgart vind je de mooiste hedendaagse kunst. Zin in een feestje? Ieder jaar in de herfst wordt in Stuttgart de Cannstatter Wasen gehouden, een volksfeest met gigantische bierhallen en een uitgestrekte kermis. Drie weken feest en fun!

Vliegtickets naar Stuttgart voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen