TURIJN

Italy

Eeuwenoude kastelen en heerlijke chocolade

Houdt u van cultureel én culinair genieten? Boek vliegtickets naar Turijn en geniet van een zonsondergang vanaf het symbool van de stad: de Mole Antonelliana-toren. Proef Italiaanse topgerechten in een van de vele restaurants en maak een wandeling langs de oevers van de Po. Interessant is ook het Museo Egizio vol Egyptische kunst. De dag sluit u af met een echte Italiaanse aperitivo, een borreltraditie die in Turijn is ontstaan.

Een hart vol historie

De Via Roma is het hart van Turijn en verbindt de twee belangrijkste pleinen met elkaar: Piazza San Carlo en Piazza Castello. Hier kunt u fantastisch winkelen in een van de vele zijstraten. Of bezoek het monumentale Palazzo Madama waarin het Museum voor Oude Kunst gevestigd zit. Nog meer historie ziet u bij het Porta Palatina en het Romeinse amfitheater: hier staat u even in het Turijn uit de tijd van Romeinen. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Turijn!

Book a flight to Turin

Picknicken in het park

Turijn staat bekend om haar chocolade. Overal in de stad zijn chocoladewinkels te vinden waar u bijzondere smaken kunt proeven. De lokale specialiteit is gianduiotti: chocolade met hazelnoten. En probeer ook zeker een bicerin, een heerlijk volle koffie-chocoladedrank. Een ontspannen middag beleeft u in een van de vele lommerrijke parken van Turijn. Ga wandelen in Parco del Valentino, gelegen aan de Po-rivier en tevens het grootste park van de stad. Hier kunt u picknicken tussen de eekhoorns of simpelweg mensen kijken op een van de vele bankjes.

Vliegtickets naar Turijn voor een inspirerende stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Turijn boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Italië snel dichterbij.