GOTENBURG

Sweden
17°C Jul.

Stedentrip in de relax-modus

Gotenburg staat bekend om haar relaxte sfeer, weidsheid en prachtige natuur. Boek vliegtickets naar Gotenburg en bezoek de Domkerk, het New Alvsborg Fort of stap in de achtbanen van pretpark Liseberg. Net buiten de stad ligt de prachtige archipel van Gotenburg: een gebied vol eilanden, pittoreske vissersdorpjes en tientallen diersoorten.

Alles op loopafstand

In Gotenburg ligt bijna alles op comfortabele loopafstand van elkaar. Of je nu op het marktplein de overdekte markthallen wil zien, de Domkerk, of de haven: het kan allemaal te voet. Pik in ieder geval Nordstan mee, dit winkelcentrum geeft een schitterende indruk van wat Zweden zoal aan modern design te bieden heeft. In het stadsdeel Haga vind je tal van restaurants en bijzondere winkels. Het oude centrum is omgeven door een ringgracht. Een leuke manier om de stad te verkennen is dan ook met een rondvaartboot. Gotenburg is niet alleen een uitstekende bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een langere vakantie in Zweden. Laat je verrassen: boek snel een vliegticket naar Gotenburg!

Boek een vlucht naar Gotenburg

Van Avenyn tot vlinderhuis

Vroeg of laat belandt iedereen op het paradepaardje van de stad: boulevard Avenyn. Deze gezellige straat zit vol met cafés, restaurants en pubs. Helemaal aan het eind van de Avenyn is de Götaplatsen met het Stadsteater, het Konstmuseum en natuurlijk het Konserthuset. Hier speelt het wereldberoemde symfonieorkest van Gotenburg. Even ontspannen tussen het groen? Dat kan in de Trädgårdsföreningen, midden in de stad. In dit prachtige park vind je het belangrijkste rosarium van Zweden en wandel je tussen kleurrijke vlinders in het vlinderhuis.

Vliegtickets naar Gotenburg voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

jul.
17°C
39%
aug.
16°C
45%
sep.
13°C
30%
okt.
8°C
32%
nov.
5°C
30%
dec.
1°C
32%
jan.
-1°C
32%
feb.
0°C
32%
mrt.
2°C
19%
apr.
7°C
20%
mei
12°C
29%
jun.
15°C
30%