BELFAST

United Kingdom

Rauwe havenstad met sfeervolle pubs

Zin in een culturele stedentrip? Boek vliegtickets naar Belfast en bekijk de prachtige City Hall en verbaas je over de scheve Albert Memorial Clock-toren. Ook het Palm House in de Belfast Botanic Gardens is een bezoek zeker waard. ’s Avonds duik je in het sprankelende uitgaansleven van deze eigenzinnige stad.

De grootste Titanic-attractie ter wereld

Belfast staat bekend als de geboorteplaats van de ‘onzinkbare’ Titanic. Laat je imponeren door de gigantische afmetingen van het droogdok van dit beruchte cruiseschip. Wil je meer de diepte in? Breng dan ook een bezoek aan het nabijgelegen Titanic-museum. Shoppen kan uitstekend in het Victoria Square Shopping Centre. Geniet van 4 verdiepingen mode, etenswaren en woonaccessoires. En mis het bijzondere panorama-uitzicht niet! Vanuit de grote glazen koepel kijk je uit over de hele stad. Belfast is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een langere vakantie in het Verenigd Koninkrijk of Ierland. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Belfast!

Boek een vlucht naar Belfast

Politieke muurschilderingen

Neem in het weekend een kijkje bij St George’s Market. In deze drukbezochte markthal kun je je eigen proeverij houden, want menig stalhouder deelt met trots een hapje aan je uit. Voor een beeld van de geschiedenis tussen de katholieken en de protestanten in de stad stap je in een ‘black taxi’. Deze rijdt langs indrukwekkende, politieke muurschilderingen die zo kenmerkend zijn voor Belfast. Natuurlijk staat de hoofdstad ook bekend om zijn vele typische Ierse pubs. Bijzonder is de Whites Tavern, dit is de oudste pub van de stad. Proost!

Vliegtickets naar Belfast voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen