MONTRÉAL

Canada
18°C Jun.

Ontdek de ‘je ne sais quoi’ van Montréal

Skiën in de winter en festivals in de zomer! Boek vliegtickets naar Montréal en ontdek deze elegante stad in Franstalig Canada! Verken de hippe wijk Le Plateau met haar Victoriaanse panden en gezellige brasserieën of ga winkelen op de Rue Sainte-Catherine. De prachtige botanische tuin van Montréal is de perfecte plek om even bij te komen. Montréal heeft flair!

Middeleeuwse straten en ondergrondse winkels

Montréal is een stad vol contrasten. Downtown bestaat vooral uit moderne architectuur, maar op een steenworp afstand vind je de historische wijk Vieux Montréal met de majestueuze Notre Dame-kerk. Onder de binnenstad van Montréal ligt RÉSO, een ondergronds gangenstelstel dat winkels, hotels en musea met elkaar verbindt. Een fijne manier om de stad te verkennen tijdens de koude winter. Montréal is de ideale bestemming voor een fascinerende stedentrip of het startpunt voor een rondreis door Québec. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Montréal!

Boek een vlucht naar Montréal

Bovenop de berg

Middenin de stad ligt de Mont Royal. Wandel, fiets of neem een bus naar de top van deze berg en geniet van het fantastische uitzicht over de stad. In de winter kun je hier ook uitstekend langlaufen. Meer natuur vind je in de Montréal Biodome. In deze voormalige Olympische fietsarena zijn onder andere een regenwoud en poolgebied nagebootst.

Vliegtickets naar Montréal voor een unieke stedentrip

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

jun.
18°C
33%
jul.
22°C
32%
aug.
21°C
29%
sep.
17°C
23%
okt.
10°C
29%
nov.
2°C
30%
dec.
-4°C
35%
jan.
-9°C
35%
feb.
-8°C
39%
mrt.
-2°C
29%
apr.
6°C
30%
mei
14°C
29%