BOSTON

United States Of America
19°C Jun.

Beleef de geschiedenis van de Amerikaanse Revolutie

Ga op ontdekkingstocht in één van de oudste steden de Verenigde Staten! Boek vliegtickets naar Boston en leer over de Amerikaanse geschiedenis in deze stad vol pittoreske straten. De stad is ook de thuisbasis van het legendarische baseballteam de Boston Red Sox. En natuurlijk van de prestigieuze Harvard University waar je over de prachtige campus kunt wandelen.

Rode bakstenen en authentieke gaslantaarns

Ontdek de geschiedenis van Boston via de Freedom Trail. Deze wandeling voert langs 16 historische bezienswaardigheden uit de Amerikaanse Revolutie. Je begint in Boston Common, het oudste park van de Verenigde Staten. Bezoek ook de wijk Beacon Hill; een sprookje van bakstenen huizen, gaslantaarns en smeedijzeren hekken. Boston is een ideale bestemming voor een stedentrip of het startpunt van een mooie rondreis door de Verenigde Staten. Ontdek het zelf: boek snel een vliegticket naar Boston!

Boek een vlucht naar Boston

Shoppen in Victoriaanse winkelstraten

Winkelen is in Boston dagenlang volhouden. De mooiste plek om je aankopen te doen is Newbury Street in de wijk Back Bay vol prachtige Victoriaanse panden en weelderige tuinen. Newbury Street zelf beslaat maar liefst 8 blokken en is gevuld met exclusieve boetiekjes, maar ook grotere ketens. South End is waar hip Boston winkelt: hier vind je vooral designwinkels en een aantal van de beste restaurants van de stad.

Vliegtickets naar Boston voor een unieke stedentrip

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

jun.
19°C
30%
jul.
23°C
29%
aug.
23°C
23%
sep.
19°C
20%
okt.
13°C
26%
nov.
7°C
20%
dec.
2°C
26%
jan.
-1°C
23%
feb.
0°C
29%
mrt.
3°C
23%
apr.
9°C
27%
mei
15°C
23%