ATLANTA

United States Of America
25°C Jun.

Hippe stad met Southern vibe

Benieuwd naar de grootste stad van perzikstaat Georgia? Boek vliegtickets naar Atlanta en relax in het Centennial Olympic Park of bekijk in Martin Luther King Jr. National Historic Site, de geboorteplek en rustplaats van Martin Luther King Jr.. Voor een avond in Southern style stap je een bar in voor een optreden van een van de lokale countrybands. Zet je hoed op, sluit aan in de lijn en dansen maar!

Laat het kind in je los

Atlanta is ook een ideale bestemming voor een gezinsvakantie. Glijd over waterbanen van Six Flags White Water, of pak de achtbaan in Six Flags Over Georgia. Televisie-liefhebbers zullen de CNN Studio’s geweldig vinden waar je een kijkje achter de schermen kunt nemen. Bestel daarna vanuit je auto een hamburger bij The Varsity, ’s werelds grootste drive-in restaurant. Atlanta is de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt van een langere vakantie in de Verenigde Staten. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Atlanta!

Boek een vlucht naar Atlanta

Coca Cola en fietsen over oude treinsporen

Apotheker John Smyth Pemberton heeft met zijn uitvinding Atlanta flink op de kaart gezet. Wie kent het drankje Coca-Cola niet? In The World of Coca-Cola reis je door de geschiedenis van het immens populaire imperium, zie je hoe de frisdrank gebotteld wordt en mag je natuurlijk ook proeven. Zin om te shoppen? Bezoek dan de luxe winkels in Buckhead of ga voor een alternatieve stijl in het excentrieke wijkje Little Five Points. Voor een actieve dag huur je een fiets en cruise je over de Atlanta BeltLine: een autovrije, urban oase gecreëerd op oude treinsporen rondom Atlanta.

Vliegtickets naar Atlanta voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

jun.
25°C
43%
jul.
27°C
48%
aug.
26°C
42%
sep.
24°C
23%
okt.
18°C
16%
nov.
12°C
17%
dec.
9°C
26%
jan.
6°C
23%
feb.
9°C
25%
mrt.
13°C
26%
apr.
17°C
20%
mei
21°C
26%