TORONTO

Canada
18°C Jun.

Ontdek de charmes van trendy Toronto

Hou je van kunst, cultuur en natuur? Boek vliegtickets naar Toronto en wandel over de promenade van het Toronto Harbourfront. Het ondergrondse winkelcentrum PATH is een belevenis op zich en met de streetcar ben je zo in de wijk The Beaches waar je heerlijk op het strand kunt liggen of wandelen. ’s Avonds is het Distillery District the-place-to-be: in deze autovrije zone stikt het van de cafés, restaurants en theaters.

Architectuur van wereldfaam

Beroemde architecten hebben hun sporen overal in Toronto achtergelaten. Bewonder in Downtown Toronto het prachtig vormgegeven Royal Ontario Museum waarvan de glazen aanbouw is ontworpen door Daniel Libeskind. Bezoek ook de Art Gallery of Ontario: deze kreeg een make-over van architect Frank Gehry. De spectaculaire trap aan de buitenkant is een echte eyecatcher. Nog niet verzadigd? Neem dan de lift naar de hoogste verdieping van de CN Tower voor een adembenemend uitzicht over de stad en haar omgeving. Toronto is de ideale bestemming voor een bijzondere stedentrip of het startpunt van een mooie rondreis door Canada. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Toronto!

Boek een vlucht naar Toronto

Eilanden vol vogels en donderende watervallen

Toronto ligt in een prachtige omgeving. Vlakbij de stad bevinden zich de Toronto Islands. Hier ontsnappen de inwoners aan de drukte van de stad en er zijn volop wandel- en fietsmogelijkheden. Vogelliefhebbers zijn hier ook aan het goede adres. Het grootste natuurfenomeen nabij Toronto zijn echter de Niagara-watervallen. Als de monsterlijke hoeveelheden water voor je ogen naar beneden donderen, kun je niet anders dan onder de indruk zijn.

Vliegtickets naar Toronto voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

jun.
18°C
30%
jul.
22°C
29%
aug.
22°C
26%
sep.
18°C
20%
okt.
12°C
29%
nov.
5°C
20%
dec.
1°C
29%
jan.
-4°C
29%
feb.
-3°C
32%
mrt.
1°C
26%
apr.
6°C
30%
mei
13°C
26%