DETROIT

United States Of America
19°C Sep.

Laat je verrassen in de ‘Motor City’

Hou je van geschiedenis, cultuur en auto’s? Boek vliegtickets naar Detroit en ontdek de stad met uitzicht op Canada. Detroit is vooral bekend vanwege 3 grote Amerikaanse automerken die er hun hoofdkwartier hebben: Ford, General Motors en Chrysler. Maar de 'Motor City' biedt zoveel meer. Maak kennis met het statige Guardian Building en bezoek het Detroit Institute of Arts. Detroit is een stad vol leven!

Scala aan architectonische stijlen

Van oudsher maakt Detroit deel uit van de Rust Belt, het voormalige industriële hart van de Verenigde Staten. Er is veel gedaan om Detroit te transformeren tot een moderne en aantrekkelijke stad en dat is gelukt! Wandel langs de waterkant en bewonder een scala aan architectonische stijlen zoals de postmoderne neogotische torens van het nieuwe Detroit Center. De stad is ook een waar sportmekka: bezoek een ijshockeywedstrijd van de Detroit Red Wings of een honkbalwedstrijd van de Detroit Tigers. Detroit is niet alleen een de bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een langere vakantie in de VS. Laat je verrassen: boek snel een vliegticket naar Detroit!

Boek een vlucht naar Detroit

Komt dat zien: Broadway-shows

Hoewel de binnenstad van Detroit wordt gedomineerd door hoge gebouwen, ontbreekt het de stad niet aan sfeervolle buurten. Historische wijken zijn er vooral in Palmer Woods, Sherwood Forest en het universiteitsdistrict. Het Detroit Theatre District is het op één na grootste van de VS. Alle Broadway-shows zijn hier te zien. Groot voordeel: kaartjes voor voorstellingen zijn veel gemakkelijker te krijgen dan in bijvoorbeeld New York! Even zwaaien naar de buren? Op Belle Island sta je letterlijk tussen de Verenigde Staten en Canada in.

Vliegtickets naar Detroit voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

sep. zonnig 19°C
23%
okt. gedeeltelijk bewolkte hemel 12°C
23%
nov. gedeeltelijk bewolkte hemel 5°C
20%
dec. bewolkt 0°C
26%
jan. bewolkt -4°C
29%
feb. bewolkt -3°C
28%
mrt. bewolkt 3°C
23%
apr. gedeeltelijk bewolkte hemel 8°C
33%
mei gedeeltelijk bewolkte hemel 15°C
32%
jun. zonnig 20°C
27%
jul. zonnig 23°C
29%
aug. zonnig 23°C
26%