HOUSTON

Verenigde Staten van Amerika
29°C Jul.

Maandlandingen, musea en moerassen

Zin in een trip naar de grootste stad van de Amerikaanse staat Texas? Boek vliegtickets naar Houston en ervaar de Texaanse levensstijl. Houston is een echte outdoor-stad vol parken en water, maar ook op cultureel gebied is er genoeg te beleven. Bezoek het Museum of Natural Science en het Old Market Square in het historische stadscentrum. ’s Avonds is Bayou Place de plek voor een spetterende avond uit.

Van musea tot tropische vlindertuin

Museum District is het culturele hart van Houston. Breng een bezoek aan het Art Car Museum. De tentoongestelde auto’s zijn fenomenaal beschilderd en gedecoreerd. Ook bijzonder is het Cockrell Butterfly Center. In een kunstmatig stukje regenwoud fladderen zo’n 1500 vlinders. Liever echt de natuur in? Wildernis vind je in het Brazos Bend State Park: dit moerasrijke gebied net buiten de stad herbergt alligators en honderden vogelsoorten. Houston is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een langere vakantie in de Verenigde Staten. Laat je verrassen: boek snel een vliegticket naar Houston!

Boek een vlucht naar Houston

Waan uzelf astronaut in het Johnson Space Center

Een vakantie in Houston is niet compleet zonder een bezoek aan het Johnson Space Center. Hier worden bemande ruimtevluchten geleid. Maak een tour met de NASA-tram en bewonder de Astronaut Gallery en Starship Gallery. Ben je een liefhebber van oude architectuur? Ga dan naar het Sam Houston Park. In dit deel van de stad zijn veel historische gebouwen uit de 19e eeuw bewaard gebleven. Vergeet ook niet binnen te lopen in het gratis Museum of Texas History.

Vliegtickets naar Houston voor een unieke stedentrip

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

jul.
29°C
42%
aug.
29°C
48%
sep.
27°C
40%
okt.
23°C
23%
nov.
17°C
20%
dec.
14°C
19%
jan.
13°C
19%
feb.
14°C
25%
mrt.
18°C
23%
apr.
21°C
23%
mei
25°C
29%
jun.
28°C
37%