SALT LAKE CITY

United States Of America
20°C Jun.

Outdoor-uitdagingen in het mekka van de mormonen

Op zoek naar een stad midden in de natuur? Boek vliegtickets naar Salt Lake City en laat je rondleiden in het Natural History Museum of Utah of het Utah State Capitol. In 2002 vonden de Olympische Winterspelen plaats in Salt Lake City en dat is nog steeds te merken. In het Olympic Park kun je zelf in een bobslee springen. Spectaculair!

Bergen bedwingen en meren in springen

Golfen, mountainbiken van het Bonneville Shoreline Trail of drijven in het zoute water van het enorme Great Salt Lake. In de omgeving van Salt Lake City liggen de outdoor-ervaringen voor het oprapen. Ski ’s winters over adembenemende pistes in een van de nabijgelegen skiresorts of bind sneeuwschoenen onder om de poedersneeuw te bedwingen. City Creek Canyon is een perfect gebied om te hiken. De geplaveide weg is hier vaak gesloten voor automobilisten, dus spring er met een gerust hart op de fiets. Salt Lake City is de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt van een langere vakantie in de Verenigde Staten. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Salt Lake City!

Boek een vlucht naar Salt Lake City

Mormoonse invloeden

Mormoonleider Brigham Young stichtte in 1847 Salt Lake City als plek waar mormonen veilig waren en nog steeds is de stad het mekka van deze geloofsovertuiging. Zelfs het grote winkelcentrum City Creek Center is van de mormonen. Ontspan tussen de bloemen op het mooie Temple Square aan de voet van mormoonse Salt Lake Temple en woon een gratis concert bij van het Mormon Tabernacle Choir. Wil je meer wil leren over Young, zijn tientallen vrouwen en zijn meer dan 50 kinderen? Dan kan je in zijn huis terecht: het Beehive House.

Vliegtickets naar Salt Lake City voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

jun.
20°C
13%
jul.
25°C
13%
aug.
24°C
13%
sep.
19°C
13%
okt.
11°C
13%
nov.
4°C
17%
dec.
-2°C
29%
jan.
-2°C
29%
feb.
0°C
29%
mrt.
4°C
23%
apr.
8°C
27%
mei
13°C
23%