Celebrity-hotspots

Los Angeles is de thuisbasis van allerhande beroemdheden – filmsterren, modellen, ‘socialites’, sporthelden en muzikanten. U kunt de stad eigenlijk niet verlaten zonder een avondje celebrities spotten. Gelukkig houden de sterren, net als ieder ander, van uitgaan. Sterker nog: het nachtleven vormt een onmisbaar onderdeel van LA’s celebritycultuur. Daarom zijn de hotste clubs van de stad dé plek om hen tegen het lijf te lopen.

Nachtleven & Uitgaan
Drai’s bovenop het W Hollywood-hotel

Drai’s bovenop het W Hollywood-hotel

Hollywood goes Hollywood

Het stadsdeel Hollywood is tot in de late uurtjes de hangout van menig celeb. Avalon is nog steeds een bekende club, hoewel de hoogtijdagen waarin Madonna, Prince en de Rolling Stones hier kwamen feesten voorbij zijn. De dj’s draaien er techno, house en nu-electro. Probeer het ook eens bij het supertrendy Drai’s, boven in het W Hollywood-hotel. Binnen heeft u wellicht zicht op Jennifer Lopez en Paris Hilton, buiten op LA’s skyline. Het is lekker kijken vanaf de pluchen banken of fijn dansen op de house, hiphop of hedendaagse hits. Tot slot is Boulevard3 nog een echte Hollywoodhotspot. ‘Keep it active and deliver the unexpected’, is het motto van deze club, die het wat betreft interieur houdt op een mix van een intieme huiskamer, een luxe vijfsterrenlandgoed en een coole speeltuin. Daarom is de kans groot dat u niet alleen opeens oog in oog staat met uw favoriete filmster, maar ook nog eens wordt getrakteerd op in chocola gedipte aardbeien. Van het huis, uiteraard.

Hotel Chateau Marmont

Hotel Chateau Marmont

Oude bekenden

De Santa Monica Boulevard verbindt Hollywood met West Hollywood, een ander stadsdeel waar de sterren zich begeven voor hun vertier. Hier vindt u bijvoorbeeld de legendarische Bar Marmont, in het beroemde hotel Chateau Marmont. Ieder zichzelf respecterende beroemdheid heeft weleens voet gezet in deze romantische bar, die een ouderwetse Hollywoodsfeer ademt. Ook heel bekend is de elegante Sky Bar in hotel Mondrian. Hier komen de rich & famous luisteren naar de akoestische miniconcerten, de zogenoemde Mondrian Sessions, die bij het zwembad worden gegeven.

Hip en happening

Wat de ‘place to be’ is, en wat juist niet of niet meer, wisselt in Los Angeles met de seizoenen. En celebs waaien mee met de wind die er op dat moment waait. Dus als u uw geluk niet heeft weten te beproeven op bovenstaande adressen, kunt u het ook nog proberen in Teddy’s, in het Hollywood Roosevelt Hotel. Of in AV Nightclub op N. Cahuenga Boulevard, Lure op Ivar Avenue of Greystone Manor Supperclub op La Cienega Boulevard.

Bekijk Reisgids Een vlucht boeken

Gerelateerde artikelen

Voorgestelde bestemmingen

*De getoonde prijzen gelden voor één volwassene. Alle bedragen zijn in USD. Belastingen en toeslagen zijn inbegrepen. Er zijn geen boekingskosten, maar u betaalt eventueel een betalingstoeslag. De weergegeven prijzen kunnen wijzigen, afhankelijk van de beschikbaarheid van het tarief.