Uitgaan in LA-stijl

Naar een bruine kroeg of gezellig buurtcafé is het in Los Angeles lang zoeken. In een stad waar zien en gezien worden van groot belang is, gebeurt stappen namelijk in stijl. Het uitgaansleven speelt zich vooral af in de bars van chique hotels – de plekken waar belangrijke mensen rondhangen zijn immers ‘the place to be’.

Nachtleven & Uitgaan
Uitzicht High Rooftop Lounge van Hotel Erwin

Uitzicht High Rooftop Lounge van Hotel Erwin

Zicht op zee

Hoewel Los Angeles aan de Pacific ligt, zijn er maar weinig plekken met een mooi uitzicht op zee. Daarom is de High Rooftop Lounge van Hotel Erwin een echte aanrader, want dit is de uitzondering op de regel. Na een dagje Venice Beach geniet u op dit moderne, sfeervol ingerichte dakterras van een zonsondergang boven de oceaan, met uitzicht van Point Dume tot Palos Verde. Uiteraard mag een funky cocktail en een lekkere snack daarbij niet ontbreken; gelukkig heeft de High Rooftop Lounge een originele menukaart.

Een luchtje scheppen op de patio

Een luchtje scheppen op de patio

Verhalen ophalen in Bar 1200

Songteksten van toekomstige hits werden er op een servetje gekrabbeld. Rocksterren schonken voor elkaar een drankje in na de aardbeving van 1994. Bar 1200 zit vol van dit soort verhalen. Vermoedelijk omdat er ook een muziekstudio in het Sunset Marquis Hotel zit. Een indrukwekkende verzameling rock-’n-rollfoto’s siert de muren, fijne sofa’s en donkerbruine lambrisering vormen het chique interieur. Hoewel posh, is het publiek divers en ontspannen. Op de patio kunt u een luchtje scheppen.

De Rooftop Bar, party-hotspot

De Rooftop Bar, party-hotspot

Op grote hoogte

Het Standard Downtown Hotel LA zelf is inderdaad redelijk standaard, maar de Rooftop Bar is dat zeker niet. De loungebar is helemaal rond om de bovenste verdieping van het hotel gebouwd en torent als een cirkelvormige veranda hoog boven de stad uit. Deze populaire hotspot biedt een grandioos uitzicht over de wolkenkrabbers van de binnenstad. De bar put uit een bestand van 100 dj’s, van wie er elke dag wel een aantal komen draaien. Soms vinden er ook, onaangekondigd, liveacts van bekende muzikanten plaats.

Bekijk Reisgids Een vlucht boeken

Gerelateerde artikelen

Voorgestelde bestemmingen

*De getoonde prijzen gelden voor één volwassene. Alle bedragen zijn in USD. Belastingen en toeslagen zijn inbegrepen. Er zijn geen boekingskosten, maar u betaalt eventueel een betalingstoeslag. De weergegeven prijzen kunnen wijzigen, afhankelijk van de beschikbaarheid van het tarief.